16/10/12

Κάκιστες οι σχέσεις Μαξίμου-Μανιτάκη!



Το τελευταίο διάστημα σε δύο περιπτώσεις εκλήθη ο υφυπουργός Μανούσος Βολουδάκης αντί του υπουργού Αντώνη Μανιτάκη στο Μαξίμου, γεγονός το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο.
Ακόμα και με παραίτηση λέγεται ότι απειλεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης στην περίπτωση που «περάσει» η απαίτηση της τρόικας για την απόλυση 15.000 δημοσίων υπαλλήλων, μέχρι το τέλος του έτους. Το γεγονός έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου το οποίο πλέον και δεν την κρύβει. Ενδεικτικά αναφέρεται πως όταν πρόκειται να συζητηθεί θέμα αρμοδιότητας του υπουργείου, καλείται στο πρωθυπουργικό γραφείο ο υφυπουργός Μανούσος Βολουδάκης, ο οποίος και δίνει τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Δηλαδή, προτιμάται ο υφυπουργός από τον υπουργό.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το τελευταίο διάστημα σε δύο περιπτώσεις εκλήθη ο κ. Βουλουδάκης αντί του κ.Μανιτάκη στο Μαξίμου, γεγονός το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους «επάνω ορόφους» του Μεγάρου της οδού Βασ. Σοφίας. Ο κ. Μανιτάκης λέγεται ότι αν χρειασθεί θα επανεργοποιήσει το «όπλο» της παραίτησης, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην προλάβει. Κι αυτό γιατί ο πρωθυπουργός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει άμεσα σε ανασχηματισμό, αντικαθιστώντας τον. Προς το παρόν, πάντως, όλα τα παραπάνω τελούν σε φάση θεωρητικών σεναρίων. Το αν θα γίνουν και πράξη, θα φανεί...

Πηγή:http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου