29/7/13

Δένδιας:Ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει τα όρια της γραφικότητας!

Για γραφικότητες έκανε λόγο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σχολιάζοντας ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ σχετικά με τις πυρκαγιές οι οποίες έχουν ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα σε διάφορα σημεία της επικράτειας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δένδιας ανέφερε πως: «O ΣΥΡΙΖΑ, μετά την πρόσληψη των πάντων, υπόσχεται τώρα ότι θα καταργήσει τις πυρκαγιές! Δυστυχώς, κάθε ανακοίνωση του συγκεκριμένου κόμματος διευρύνει τα όρια της γραφικότητας».

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση σημείωνε ότι, αντί πολιτικών αποτροπής και αποκατάστασης, στη Βουλή συζητιέται άρον - άρον «η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων».

«Οι δήμοι», υπογράμμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, «ευρισκόμενοι υπό επιτροπεία του Παρατηρητηρίου, δεν είχαν την δυνατότητα να ασκήσουν δράσεις πρόληψης για την απομάκρυνση των ξερών χόρτων και κλαδιών και σκουπιδιών από τις παρυφές των δασών.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη κυβέρνηση προτάσσει το συμφέρον των δανειστών από την χρηματοδότηση πολιτικών πρόληψης, αντιμετώπισης, αποκατάστασης, είναι επικίνδυνη για την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον και πρέπει να ανατραπεί», κατέληγε ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Πηγή:Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου