15/7/13

Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο!


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, το οποίο χαρακτηρίζει έκτρωμα.
«Την ίδια στιγμή που ο Πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξουν πρόσθετα μνημονιακά μέτρα το Σεπτέμβριο, με την ίδια θέρμη που υποστήριζε ότι δεν θα υπήρχαν και το καλοκαίρι, η κυβέρνηση φέρνει το νέο πολυνομοσχέδιο-έκτρωμα στη Βουλή, επιδεικνύοντας τη γνωστή της συνέπεια λόγων και πράξεων» σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «θέλει πραγματικά μεγάλο θράσος να βαφτίζονται οι μαζικές απολύσεις, η προωθούμενη μείωση του κατώτατου μισθού, η διάλυση των ΟΤΑ, της παιδείας και της υγείας, μέσα για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ανάπτυξη».
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως αν πυξίδα της κυβέρνησης είναι το μνημόνιο, πυξίδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η υπεράσπιση της δημοκρατίας και των συμφερόντων του ελληνικού λαού.
Στο πλαίσιο αυτό, εκφράζει τη στήριξή του στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και την ενωτική συμπόρευση όλων των δυνάμεων «που αντιστέκονται στη μνημονιακή βαρβαρότητα», καλώντας σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Τρίτης.

Πηγή:Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου