5/12/12

Μία κακόγουστη σκηνοθετημένη ταινία θυμίζει η καθαίρεση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας,Γιώργου Δρακούλη!



Η άποψη της Μαρίας Κανάγια

 Μετά από τις εξελίξεις που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την καρατόμηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Γιώργου Δρακούλη, αποφάσισα ως νέος άνθρωπος να εκφράσω και εγώ την δική μου προσωπική άποψη.
Θλίψη και απογοήτευση αισθάνθηκα με όσα διεξήχθησαν και ακούστηκαν απο τα
μέσα ενημέρωσης, γιατί θεωρώ άδικες όλες αυτές τις ενέργειες που έγιναν εναντίον του προέδρου, ο οποίος δούλεψε, κουράστηκε, συσπείρωσε φέρνοντας την ΟΝΝΕΔ Αχαΐας σε ένα υψηλό επίπεδο.
Αναφέρουν ότι ο κ. Δρακούλης το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν προσέφερε έργο.Μπορεί να μας υποδείξει ο κ. Ανδρέας Μαζαράκης τι έργο θα μπορούσε να κάνει, την στιγμή που η νεολαία μαστίζεται από ανεργία και απόγνωση για το μέλλον της;
Εσείς κ. Μαζαράκη ένας άνθρωπος καταξιωμένος και με κύρος, μπορείτε να μας αναφέρετε το δικό σας πλούσιο έργο ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας το αντίστοιχο χρονικό διάστημα;
Επίσης μιλήσατε για δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες , όμως ενημερώθηκα, ότι την τελευταία στιγμή πληροφορήθηκαν οι τοπικές οργανώσεις, ψήφισαν χωρίς ταυτότητες και εκλογικούς καταλόγους και με την παρουσία της αστυνομίας..Όλα αυτά μου θυμίζουν μια κακόγουστη σκηνοθετημένη ταινία, η οποία διαδραματίστηκε σε άλλη εποχή και με άλλα καθεστώτα.
Το κόμμα της Ν.Δ. πρέπει να λάβει θέση απέναντι σε αυτήν την παράτυπη εκλογή και να βάλει τα πράγματα στην σωστή τους θέση, αλλιώς θα θεωρηθεί απο όλους μας, αχάριστο και αδηφάγο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου