20/9/13

Χριστιανοδημοκρατική Νεολαία:«Η βία δεν είναι απάντηση στην βία…είναι κοινωνική εξαχρείωση…»!


Ανακοίνωση Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για την επίθεση στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο.

Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την στυγνή δολοφονία του νέου συνανθρώπου μας, όπως και τις βίαιες αντιδράσεις που πυροδότησε αυτή η κακουργηματική ενέργεια των ακραίων στοιχείων, μια από τις οποίες ήταν η βίαιη επίθεση στον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο τον οποίο επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή εκπρόσωποι της Νεολαίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος και ανεξάρτητο Βουλευτή, Νίκο Νικολόπουλο.
Κανένας πολίτης δεν πρέπει να ανεχθεί τους τραμπουκισμούς, τους εκφοβισμούς και τους προπηλακισμούς μιας «οργανωμένης» μερίδας, που θέλει να δημιουργήσει σκηνικό έντασης και διχασμού και να ανοίξει έναν κύκλο βίας και φανατισμού.
Όταν εμείς οι πολίτες επιζητούμε την δημοκρατία και αγωνιζόμαστε για τους δημοκρατικούς θεσμούς πως είναι δυνατόν να προβαίνουμε σε ενέργειες που την καταλύουν και τελικά να γινόμαστε αυτό που εμείς καταδικάζουμε ως αντιδημοκρατική συμπεριφορά; Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την χώρα μας πρέπει όλοι να αντιταχθούμε σθεναρά σε ο,τι αποσυνθέτει τους δημοκρατικούς θεσμούς και απειλεί την κοινωνική συνοχή. Οι πράξεις βίας είναι καταδικαστέες από όπου και αν προέρχονται και προς όποιον έχουν στόχο.
Η δημοκρατία δεν μπορεί να εκβιάζεται  και να σφετερίζεται από κανέναν! Όσοι θέλουν να διχάσουν την ελληνική κοινωνία θα μας βρουν απέναντί τους ενωμένους! 

Με εκτίμηση,

Γραφείο Τύπου Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου